Ağır kaynak daha yüksek ısı gerektirir. Teknoloji Eldiven yüksek ısı kaynak eldivenleri, yün astarlı ve arka el yastıklı birinci sınıftır. Dayanıklı deri ve açılmış inek Derisi avuç içi ile Alüminize Rayon veya Alüminize Karbon DuPont™ Kevlar® eldivenler sunar.


Kaynak eldivenlerinin amacı nedir?

İş özellikle kişinin elleri için zor olduğundan, uygun şekilde takılan kaynak eldivenleri teri emerek buhar yanıklarını önler ve dişli, malzeme ve ürünleri tutarken ellerinizdeki stresi, aşınmayı ve yıpranmayı azaltırız.


Yüksek Isıya Dayanıklı Eldivenler

Stiller, üstün ısı direnci ve aşınma için PBI® Dupont™ Kevlar® veya Vertex® vermikülit kaplı fiberglas içerir. Elleri korumak ve rahat tutmak için tümü yün veya çift yün astarlıdır.


Yüksek Isı Eldiveni Nedir

Eldivenler, ekstra ısı koruması için Teknoloji Eldiven® Yüksek ısı eldiven Dragon Aluminize Kaynak Eldiveni. Yüksek sıcaklıklarda çalışmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Isıl işlem görmüş karbon kumaş ve deriden yapılmış olup, en sert sıcaklıklara dayanırlar.


Kaynak eldivenleri için sıcaklık derecesi nedir?

Genel olarak, kaynak eldivenleri kısa tutma süreleri için 1000° ‘ye kadar sıcaklıklara dayanabilir . Öte yandan, daha uzun tutma süreleri için kaynak eldivenleri 200° sıcaklığa kadar dayanabilirdik.


Yüksek Isı Eldiveni Nedir Hangi Malzemelerden Yapılır

Yüksek ısı korumasının birinci öncelik olduğu uygulamalar için Deri iç astarı pamuk yada Kevlar® eldivenler genellikle çözümdür. Kevlar’ın ilmekli yapısı havayı hapsederek bu eldivenleri mükemmel yalıtkanlar yapar. Kumaş ayrıca normal ip örgülü iş eldivenlerine göre daha fazla dayanıklılık ve kesilme direnci sağladık.


Bir eldiveni ısıya dayanıklı yapan nedir?

Isıya dayanıklı eldivenler, elleri yalıtarak yüksek sıcaklıklardan korur . Aramid gibi bazı lifler doğal olarak ısıya dayanıklıdır. Diğer eldivenler ise yüksek sıcaklıkların cilde yaklaşmasını önlemek için termal koruma içerir.


Isıya Dayanıklı Kumaş Türleri

Tipik kaplamalar arasında neopren, silikon, seramik ve refrakter bulunur . Bu kaplamalar, aşınma, kimyasal ve UV direnci dahil olmak üzere ek dirençli özellikler de sağlandığı için popülerdir. Ayrıca son derece dayanıklıdırlar ve zorlu ortamlarda kullanımlarına olanak tanırlar.